Vi söker efter manuell terapis tredje bästa terapeut.

NAPRALOGICA – Kroppsdetektiverna – anställer en heltidsresurs till vårt team av naprapater i Stockholm. Vi söker en kvinnlig naprapat/kiropraktor/fysioterapeut för anställning på kliniken vid Odenplan.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete på en klinik i den absoluta framkanten inom manuell medicin. Vi arbetar evidensbaserat med bland annat receptorer (vi är den enda kliniken i Sverige, och en av få i världen med dessa kunskaper) och hos oss får du exempelvis lära dig sambandet mellan ett hopparknä och en krokodil.

Du skall vara legitimerad naprapat/kiropraktor eller fysioterapeut och gärna vidareutbildad inom manuell medicin. Du kommer att få kontinuerlig utbildning i tekniker, både manuella och elektriska.

Vid sidan om mycket god kompetens i din roll som terapeut vill vi att du har en god social förmåga, är självständig, plikttrogen, noggrann och har lätt för att uttrycka dig i skrift.

Hos oss tar du din roll som terapeut till nya nivåer och lär dig morgondagens naprapati/kiropraktik/fysioterapi före alla andra samtidigt som du är med och utvecklar den. Tillsättning av denna tjänst sker snarast.

Skicka CV och ansökan till [email protected]

Kravspecifikation

Anatomikunskaper 100%
Ytanatomi 100%
Manipulationskunskaper 20%
Idrottsskador och ortopedi 100%